Ik zou liever Angel heten

Nog 2 keer spelen en dan zit de tournee er echt op. Helaas!
We kregen prachtige recensies, hadden een enthousiast publiek en Wouter en ik werden zelfs genoemd in een lijstje van de NRC van beste acteurs van het seizoen!

Hier nog even een selectie uit de kranten:

Steeds sneller gaan de rolwisselingen, steeds absurder worden de stembuigingen. En dan ruik je het zweet en voel je de angst in deze knap gespeelde carrousel der sociale verwachtingen. (DE VOLKSKRANT ★★★★)

Door de eeuwen heen is dit thema in eindeloos bruikbare varianten in de theaters gehanteerd. Hoewel, zelden zó treffend, als in Ik zou liever Angel heten, een voorstelling die dit seizoen succesvol circuleerde en nog maar twee keer is te zien. (DAGBLAD VAN HET NOORDEN ★★★★★)

Naarmate de avond vordert, stellen de personages zich steeds kwetsbaarder op, en ontpopt het stuk zich tot een ontroerend relatiedrama. (NRC HANDELSBLAD ★★★★)

In de groteske spelkeuze van Lotte Dunselman en Wouter van Oord wordt het surrealisme benadrukt, waardoor je wordt uitgenodigd het stuk als een metafoor voor het maatschappelijke debat rond identiteit te zien. (NRC HANDELSBLAD ★★★★)

Uiteindelijk kan de toeschouwer een heel andere, diepere, behoorlijk tragische boodschap halen uit dit razendsnelle en vermakelijke rollenspel. (THEATERKRANT)

 

Lotte Dunselman

Author Lotte Dunselman

More posts by Lotte Dunselman

Leave a Reply