Met de bus van Arnhem naar De Poolse Bruid

By | Geen categorie | No Comments

Toneelgroep ECHO en Stadstheater Arnhem organiseren op zondag 30 juni 2019 een geheel verzorgde busreis naar Onderdendam. De bus vertrekt om 11:00 uur vanaf het Stadstheater aan de Velperbinnensingel 10 te Arnhem en is om 19:00 uur weer terug.

De busreis is inclusief een eersterangs zitplaats en diverse extra’s. Op de heenweg krijg je een inleiding van een medewerker van De Poolse Bruid en een boerenlunch. Na afloop van de voorstelling kun je met een drankje gezellig napraten op locatie. Kosten: € 69,50 p.p. (incl entree voorstelling, busreis, boerenlunch en drankje achteraf)
We gaan maar met één bus en vol = vol, dus:

bestel je ticket hier

De pers over De Moraalridder

By | Geen categorie | No Comments

Theaterkrant beloont de Moraalridder met ‘De Keuze van de criticus’:
“Het stuk ontpopt zich van theater over tgECHO, tot theater over theater en uiteindelijk over ons, het publiek. Schoen en Dunselman tonen de kracht van acteren, maar ook hoe klein de impact uiteindelijk vaak is. Maar dat kleine beetjes er wel degelijk toedoen, tonen beiden in de even hilarisch als rake slotscène. Dit is met afstand de meest toegankelijke voorstelling van tgECHO. Als je mensen niet een geweten kunt schoppen, dan maar met verleiding.”

Volkskrant
★★★☆☆
‘Actrice Anna Schoen (met Dunselman vormt ze toneelgroep Echo) speelt de moraalridder met overgave: een heerlijke zeurkous, waar je met een boog omheen zou lopen. Ook de gezel krijgt er al snel genoeg van en bestelt pizza en bier, waardoor hun verhouding op scherp komt te staan – en ze en passant ook hun onderlinge relatie als actrices onder de loep nemen.’ Karin Veraart

NRC Handelsblad
★★★☆☆
‘De overdrijving maakt De moraalridder tot een hilarische deconstructie van de strijd tussen activistisch en gematigd links, die scherp de zwakke plekken aan beide kanten van de discussie aan de orde stelt.’ Marijn Lems